Как да направим апдейт

admin

Moderator
Един от най-често задаваните въпроси е "как да направим апдейт ".
Надяваме се , че с написаното по-долу ще отговорим на този въпрос .

1. При излизането на нов софтуер се разпращат пароли и линк за скачването му.
Свалете архива .

2. Разархивирайте го , използувайки паролата от писмото .

3. В разархивираният архив винаги има минимум два документа: новости (NewsEn.pdf) и инструкция за апдейта (Instructions.pdf). За апдейт е необходима да се запознаете с Instructions.pdf.

4. Като правило инструкциите се свеждат до замяна на файлове , а по някога до апдейт на софтуера в хардуерната част . Замяната на файловете е стандартна процедура на windows COPY-PASTE. Ако Tango.exe е пуснато, е необходимо да затворим програмата. Изкопирайте файловете от архива в директорията на програмата. Версията 1.36 беше пусната като инсталационна , и ако при нейната инсталация не сте изменяли настройките, то директорията на програмата се намира на C:/Program Files/Tango Scorpio-LK.

5. Апдейт на хардуерната част. Ако в архиве има файл с расширение TUF (например 1-16.TUF), необходимо е да се направи апдейт на хардуерната част. Това винаги се прави с тази софтуерна версия Tango.exe, която се намира в същия архив. Включете програматора и стартирайте новата софтуерна версия Tango.exe. При запуска програмата ще изведе съобщение за грешка : “Invalid hardware version”. Изберете в менюто Tools->Updates->Update Hardware и укажете пътя за файла
 
Back
Top